top of page

PANERA PER AL POBLE

Mapa interactiu d'establiments

Bases de la panera 2022 del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú

L’Associació Cultural Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, organitza el sorteig d’un premi de 2.000€ per a comprar en comerços de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la venda de butlletes a amb numeració coincident amb el sorteig de la Grossa de Cap d’Any. L’objectiu del sorteig és ajudar a la recuperació econòmica post-pandèmia del comerç local i a sufragar les despeses del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú.

 

BASES DEL CONCURS:

 

1. Poden participar totes aquelles persones majors d’edat, que no estiguin incapacitades legalment.

2. El premi consisteix en 2.000€ per consumir en els establiments de Vilanova i la Geltrú adherits a la panera del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú. La llista i adreça d’aquests establiments es pot consultar a l’adreça web www.diablesvng.cat/panera.

3. L’entrega del premi es farà mitjançant l’entrega de targeta moneder.

 

4. El guanyador/a del sorteig no podrà fer una despesa superior als 200€ per establiment, afavorint d’aquesta manera que el premi repercuteixi en el major nombre d’establiments possible.

 

5. Les butlletes de participació es posaran a la venda entre el 14 de novembre i el 30 de desembre del 2022, ambdós inclosos.

 

6. El sorteig es farà en combinació amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any, organitzat per Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (Q-5850004B).

 

7. L’àmbit de venda de les participacions és la comarca del Garraf.

 

8. S’han emès un total de 8.333 butlletes de participació, 8.329 de les quals amb 12 números i 4 més amb 13 números, tots ells no consecutius, entre el 0 i el 99.999.

 

9. El preu de cada butlleta de participació és d’1,00€.

 

10. L’entrega del premi tindrà lloc en la data i lloc que el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú determini, i que serà comunicat als interessats amb suficient antelació.

 

11. L’incompliment dels punts 1 a 4 d’aquestes bases per part del guanyador pot suposar la pèrdua del premi.

 

12. El guanyador/a del sorteig haurà de posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic diablesvng@gmail.com. La data límit per reclamar el premi és el dia 15 de gener del 2023. El guanyador/a ha d’estar en possessió de la butlleta original amb el número premiat.

 

13. En cas que el premi quedi desert i ningú el reclami abans de la data límit, el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú farà entrega del premi a l’Economat de Vilanova i la Geltrú en un període màxim de 30 dies a comptar de la data límit.

 

14. La participació en el sorteig suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes n'efectuï l’organització.

bottom of page