top of page

PANERA INFERNAL

Mapa interactiu d'establiments

Bases de la panera 2023 del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú

L’Associació Cultural Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú (G59967703) organitza el sorteig d’un premi de 2.000€ per a comprar en comerços de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la venda de butlletes amb numeració coincident amb el sorteig de la Grossa de Cap d’Any. L’objectiu del sorteig és recaptar fons per sufragar les despeses de les actuacions del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú.

 

BASES DEL CONCURS:

 

1. Poden participar totes aquelles persones majors d’edat, que no estiguin incapacitades legalment.

2. El premi consisteix en 2.000€ per consumir en els establiments de Vilanova i la Geltrú adherits a la panera del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú. La llista i adreça d’aquests establiments es pot consultar a l’adreça web www.diablesvng.cat/panera.

3. L’entrega del premi es farà mitjançant l’entrega d’una targeta moneder.

4. El guanyador/a del sorteig no podrà fer una despesa superior als 200€ per establiment, afavorint d’aquesta manera que el premi repercuteixi en el major nombre d’establiments possible.

5. Les butlletes de participació es posaran a la venda entre el 10 de novembre i el 30 de desembre del 2023, ambdós inclosos.

 

6. El sorteig es farà en combinació amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any, organitzat per Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (Q-5850004B).

 

7. L’àmbit de venda de les participacions és la comarca del Garraf.

 

8. S’han emès un total de 10.000 butlletes de participació, amb 10 números cadascuna, tots ells no consecutius, entre el 0 i el 99.999.

 

9. El preu de cada butlleta de participació és d’1,00€.

 

10. L’entrega del premi tindrà lloc en la data i lloc que el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú determini, i que serà comunicat als interessats amb suficient antelació.

 

11. L’incompliment dels punts 1 a 4 d’aquestes bases per part del guanyador pot suposar la pèrdua del premi.

 

12. El guanyador/a del sorteig haurà de posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic diablesvng@gmail.com. La data límit per reclamar el premi és el dia 15 de gener del 2024. El guanyador/a ha d’estar en possessió de la butlleta original amb el número premiat.

 

13. En cas que el premi quedi desert i ningú el reclami abans de la data límit, el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú en custodiarà l’import, que s’acumularà per a l’edició de l’any següent.

 

14. La participació en el sorteig suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes n'efectuï l’organització.

bottom of page