top of page

NOTÍCIES

Buscar
  • Foto del escritorballdediablesvng

Comiat del 300 aniversari de Diables a Vilanova i la Geltrú

El sopar i la festa del passat dissabte 20 de novembre a l’envelat van ser els encarregats de posar el punt i final als actes de commemoració del 300 anys de Diables a Vilanova i la Geltrú. Abans del sopar va tenir lloc l’entrega de premis als guanyadors del concurs fotogràfic (les fotografies es van exposar al TOC entre els dies 16 al 19 de novembre). Al sopar van ser convidats membres i ex-membres del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú juntament amb els col·laboradors i totes aquelles persones que ens han prestat la seva ajuda i servei a llarg de l’any. La festa, oberta al públic en general, va estar amenitzada pel grup Los Raggatunning, Isósceles DJ’s i Siöme Dj fins altes hores de la matinada.

Finalitza així un any carregat d’actes, un any on el protagonista ha sigut la figura del diable a la nostra ciutat, on un dels objectius era explicar a la ciutadania els orígens i la història dels nostres diables. Tal i com explicava Ricard Perona a la presentació del programa d’actes a principis del mes de març: “és una festa de tots els diables, dels que ho son, dels que ho han estat i dels que ho seran en un futur”. Trobades com la Mostra de Balls de Diables Centenaris i la Cercavila de la Història, Exposicions a La SALA i al Museu BALAGUER, concursos fotogràfics i infantils, activitats per la canalla, bicicletada, conferències… han estat alguns dels actes que s’han organitzat.

Des de el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú diem adéu a les celebracions del 300 aniversari de Diables a Vilanova i la Geltrú d’aquest any, però tornarem molt aviat! Diable diu: no ens oblidem del llibre! Agraïment molt especial a totes aquelles persones que han estat vinculades a la colla i a totes aquelles que han col·laborat i ajudat perquè això fos possible, GRÀCIES.


75 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Bases legals concurs instagram 2023

El titular de la promoció és l’associació cultural Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, la finalitat és realitzar un concurs fotogràfic online entre aficionats i professionals de la fotografia mit

Bases legals concurs instagram 2022

El titular de la promoció és l’associació cultural Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, la finalitat és realitzar un concurs fotogràfic online entre aficionats i professionals de la fotografia mit

Comments


bottom of page